Om oss

Jag som startat Så enkelt heter Dannie Winther och har brunnit för föreningslivet hela mitt liv.

I mitt yrke som padeltränare och med en bakgrund inom fotbollen har jag själv varit med och sålt allt från lotter och kläder till kakor för att dra in pengar till föreningen, klubben eller laget. Varje försäljning medförde sedan logistik, administration och pengahantering, som tog värdefull tid från det som verkligen betydde något – att få utöva idrott tillsammans med mina lagkamrater.

Nästan dagligen läser vi i media om hur barn och ungdomar blir allt mer stillasittande och drabbas av psykisk ohälsa. Samtidigt vet vi att idrott och motion är det bästa sättet att vända trenden och förbättra folkhälsan. Vi ville hitta ett sätt att stödja lag, skolklasser och föreningar genom att minska bördan av administration och logistik.

Ur den upplevelsen föddes idén bakom Så enkelts digitala aktivitetshäften. Med Så enkelt hjälper vi föreningar och idrottslag att tjäna pengar, utan att de ska behöva lägga en massa tid på säljaktiviteter. Att produkten de säljer dessutom bidrar till rörelse och gemenskap är bara en bonus.

Med Så enkelt vill vi hjälpa föreningslivet att blomstra – och därmed göra skillnad i vårt samhälle.

Dannie Winther
Grundare av Så enkelt